TOP

SevenSky

Over Finesse Incasso Services


Problemen met betalingen…niemand zit erop te wachten, maar ze ontstaan soms. Door verschillende oorzaken, met diverse partijen. Ook met partijen waarmee je een goede relatie hebt opgebouwd.

Het is goed om te weten dat áls er problemen met betalingen ontstaan, wij ze voor je kunnen oplossen. Waarbij we altijd de grootst mogelijke moeite nemen om je relatie met klanten op geen enkele manier te beschadigen. Dit doen we door zaken professioneel, resoluut en creatief aan te pakken én met een veelzijdig dienstenpakket. We verzorgen diverse trajecten; van debiteurenbeheer tot pre-incasso, van minnelijke en gerechtelijke incasso tot executie.

Problemen wil je snel oplossen. Daarom zijn we bij Finesse van de korte lijnen en snelle antwoorden. We zijn van veel markten thuis en ook van het open en persoonlijke gesprek. We informeren je pro-actief over de voortgang van je dossier en online kun je alle correspondentie real-time nalezen.Uitstekende service
Met oplossingen en goed opgeleid credit management team, garanderen wij snelle responstijden en de hoogst mogelijk flexibiliteit voor de behoeften van de meest uiteenlopende klanten.

Finesse Incasso Services staat voor kwaliteit. ns het gehele incassotraject houdt uw accountmanager u op de hoogte van de voortgang. Daarnaast kunt u zelf op elk moment uw dossiers online raadplegen: u krijgt ‘realtime’ een statusoverzicht en kunt exact alle communicatie nalezen die met uw debiteur heeft plaatsgevonden.