TOP

SevenSky

Waarom Finesse Incasso ServicesDe aanpak van Finesse Incasso Services is gebouwd op de volgende kernwaarden: ondernemend, transparant en persoonlijk. De landelijke dekking maakt dat er altijd een adviseur in uw regio is. Dit is uw persoonlijk aanspreekpunt en hij/zij verdiept zich in uw situatie en uw klanten. Snel en vakkundig zorgt Finesse Incasso Services voor het gewenste resultaat.


Ondernemend
Finesse Incasso Services verdiept zich in uw situatie en begrijpt als geen ander het belang van de klantrelatie. Doortastend en met respect voor de verhoudingen zorgt Finesse ervoor dat er snel resultaat wordt geboekt. Indien nodig leggen wij een persoonlijk bezoek af bij de debiteur, zodat we volledig op de hoogte zijn van de situatie. Vaak komen we in een persoonlijk gesprek snel tot een oplossing.

Onze ondernemende aanpak blijkt uit de razendsnelle behandeling van dossiers. Zo kunnen wij op werkdagen (binnen kantooruren) garanderen dat uw dossier al binnen 4 uur in behandeling is genomen. Wij begrijpen dat u al te lang op uw geld zit te wachten en gaan snel over tot actie. Probeer ons uit en u staat verbaasd over de snelheid en resultaten.

Vanzelfsprekend kunt u bij Finesse Incasso Services terecht voor het uit handen geven van een incidentele vordering, maar we stellen zeker prijs op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Zodat wij onze klanten goed leren kennen en kunnen adviseren over effectief debiteurenbeheer en het innen van vorderingen. Om u gedurende het gehele jaar bij te kunnen staan, kunnen wij u ook een servicecontract aanbieden.


TRANSPARANT
Naast ondernemend en persoonlijk is er een derde kernwaarde: transparant. Finesse Incasso Services hecht grote waarde aan transparant zaken doen. Wij delen de informatie en voortgang van het dossier op elk moment met de opdrachtgever, zowel in persoonlijke contacten als via de online portal (extranet). Ook ten aanzien van het doorbelasten van kosten, treffen van betalingsregelingen en uitkeren van gelden zijn we volledig transparant.

Voor het innen van vorderingen en uitkeren van ontvangen gelden gebruiken wij een Stichting Derdengelden, zodat onze opdrachtgevers verzekerd zijn van een professionele structuur.